LinkedIn steg 1: Skapa en företagssida på LinkedIn

Kostnadsfri introduktionskurs till företagssidor på LinkedIn. | undervisas av Johan Åberg
Gå med utan kostnad
Johan Åberg
Johan Åberg
VD, Nivide

Om kursskaparen

Kursen leds av Johan Åberg som under åren har utbildat företag som Findus, Wihlborgs Fastigheter, Schneider Electric, Atea, Gleerups, Lunds Universitet, Öresundskraft, OKI och många fler.

 Johan har över 15-års erfarenhet av digital marknadsföring och är en av landets mest frekventa skribenter kring ämnen som digital strategi, social selling, digital annonsering.

Välkommen att kontakta mig om du har frågor om kursen: johan.aberg@nivide.se.

Starta upp företagssida på LinkedIn steg-för-steg

Den här e-kursen ger dig en grundläggande och praktisk genomgång för hur du skapar och konfigurerar en företagssida på LinkedIn. 

Kursen lämpar sig bra för dig som vill skapa en sida för ditt företag på LinkedIn men som är osäker på var du ska börja och vad du bör tänka på när du gör inställningarna för din företagssida.

Du får även tips och råd för hur du kan öka spridningen av företagets inlägg och hur du följer upp resultatet av företagets närvaro på LinkedIn med hjälp av Google Analytics.


Sagt om kursen

"Enkelt, tydligt och pedagogiskt upplägg. Att även finnas på LinkedIn med en företagssida ger mig ytterligare en kanal att kommunicera med mina kunder och min omvärld. Framförallt kommer kursen att spara mig mycket tid när jag startar upp och kommer igång med företagssidan."
- Fredrik Steinholtz, VD Steinholtz & Partners


När du har slutfört kursen rekommenderar vi att du fortsätter med LinkedIn företagssida steg 2: Nå fler kunder med annonsering på LinkedIn.

Kursinnehåll

13 Videor
3 Tester
1 Enkät
4 Texter
1.0 hr